Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  • ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΜΕΣΑΡΕΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΜΕΣΑΡΕΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Αξιώσεις

956
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5202/-1592474293.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΑΛΟΥΜΙΝΙΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η επιχείρησή μας “ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” η οποία εδρεύει στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας συνεχή και υπεύθυνη υποστήριξη σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Σαντορίνη.

Συνεργαζόμενοι με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου, την Exalco, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου. Παράλληλα, ασχολούμαστε και με τις κατασκευές σιδήρου, όπως κάγκελα, πόρτες, πέργκολες, μεταλλικές σκάλες, ειδικές κατασκευές καθώς και με την τοποθέτηση τζαμιών - κρυστάλλων. 

Έχοντας σαν εφόδια τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ των υλικών που χρησιμοποιούμε, την άρτια τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς και την κατάλληλη τεχνογνωσία, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και ειδική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ακολουθούμε συνεχώς ανοδική πορεία, εξελίσσοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες σας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.