Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΚΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

882
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5783/-1600076107.jpg

98 ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΣΥΚΙΕΣ 566 25, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΑΛΟΥΜΙΝΙΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία ΣΑΚΑΤΖΗΣ διατηρεί παρουσία στην ελληνική αγορά απο το 1986. Είναι απο τις πιο εξιδεικευμένες και αξιόπιστες εταιρείες μεταλλικών κατασκευών, αλουμινοκατασκευών, στη βόρεια Ελλάδα.

Η επιχείρηση ΣΑΚΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ δραστηριοποιείται και εξυπηρετεί άμεσα σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένος εγκαταστάτης της ALUMIL ELVIAL και ΕΤΕΜ.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει όλες εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για μια άψογη συνεργασία στο χώρο του αλουμινίου. Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και παραμένουν η καλύτερη διαφήμισή μας. Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη και για τον πιο απαιτητικό ιδιώτη. Υπηρεσίες: κουφώματα αλουμινίου θωρακισμένες πόρτες κάγκελα αλουμινίου - ΙΝΟΧ ρολά, σίτες παντός τύπου αλουμινοκατασκευές προϊόντα ALOUMIL, κουφώματα συνθετικά PVC, γκαραζόπορτες, στέγαστρα.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.