Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΑΛΙΟΥ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΦΟΙ ΤΣΟΝΑΚΑ ΕΠΕ Αξιώσεις

1990
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3709/TSONAKA5-1554718233.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΦΟΙ ΤΣΟΝΑΚΑ ΕΠΕ (+)

201-203 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ 136 77, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner4
Κατηγορίες:
ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΟΝΑΚΑ ΕΠΕ, με έδρα τις Αχαρνές (Μενίδι) ειδικεύεται στις γυάλινες κατασκευές από το 1966 και διακρίνεται συνεχώς για το σεβασμό, την υπευθυνότητα και τη συνέπειά της απέναντι στο αγοραστικό της κοινό.

Χάρη στην τεχνογνωσία τόσων χρόνων και στην χρήση κρυστάλλων με τις πλέον εξελιγμένες μηχανικές ιδιότητες και προδιαγραφές, καλύπτουμε κάθε ανάγκη ανακαίνισης ή νέας κατασκευής σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, ανταποκρινόμενοι σε όλες τις κατασκευαστικές ή διακοσμητικές απαιτήσεις.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με «συμμάχους» μας τον υπερσύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό μας και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, δημιουργούμε, κατεργαζόμαστε και επεξεργαζόμαστε ό,τι έχει σχέση με το κρύσταλλο.

Βιτρίνες καταστημάτων, μπάνια, καθρέπτες, στέγαστρα, μπαλκόνια, σκάλες, προθήκες μουσείων, γυάλινα έπιπλα και ειδικοί υαλοπίνακες για τράπεζες και φαρμακεία (συνοδευόμενοι από πιστοποίηση) είναι μερικές μόνο από τις σχετικές εργασίες που αναλαμβάνουμε.

Στόχος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΤΣΟΝΑΚΑ ΕΠΕ, με έδρα της τις Αχαρνές (Μενίδι), είναι να δημιουργούμε πάντα γυάλινες κατασκευές υψηλής αισθητικής, λειτουργικές και καλαίσθητες, αλλά και να προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις, συνδυάζοντας με συνέπεια και συνέχεια την υψηλή αισθητική με την άριστη ποιότητα.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.