Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Αξιώσεις

1332
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/GOUNARIDIS-1612658040.png
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)

1 ΕΡΜΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 25, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner4
Κατηγορίες:
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ιδρύθηκε το 2010 ως μελετητική τεχνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και το 2013 έγινε μετεγκατάσταση στο κέντρο της πόλης επί της οδού Ερμού 1 και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την επικράτεια.

Οι κύριες δραστηριότητες μας αφορούν την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για τις γνωστοποιήσεις λειτουργίας βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων , γνωστοποιήσεις λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , εκπόνηση μελετών και πιστοποιήσεις σε οχήματα ελαφρού και βαρέου τύπου και συμβουλευτική υποστήριξη στον τομέα υγιεινής και ασφάλειας.

Πρωταρχικός στόχος μας ήταν και είναι να παραμένει ο σταθερά πελατοκεντρικός προσανατολισμός της δραστηριοποίησης μας , με γνώμονα την παροχή ποιοτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με την έγκυρη , υπεύθυνη και εποικοδομητική προσφορά λύσεων στον κάθε πελάτη.

Η στενή προσωπική επαφή με όλους όσους απευθύνονται σ εμάς εξασφαλίζει την βεβαιότητα ότι η υπόθεση τους θα αντιμετωπιστεί με την απαραίτητη σοβαρότητα και αξιοπιστία από τους άριστα καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες του γραφείου μας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.