Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Αξιώσεις

1543
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/______-1619533701.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (+)

29 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΕΥΚΑΡΠΙΑ 564 29, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner1
Κατηγορίες:
ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ιωαννίδης Παρτασκευάς
Μοντέρνα Μεταλλικά Κάγκελα Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας “Ιωαννίδης Παρτασκευάς” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Ευκαρπία, με αγάπη και πολύ μεράκι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και πιό συγκεκριμένα με μεταλλικά κάγκελα, προσφέροντας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την υψηλή αισθητική τους.

Ο σίδηρος και ο μπρούντζος είναι διαχρονικά υλικά που σε όλες τις εποχές και σε όλα τα διακοσμητικά στυλ έχουν συνεισφέρει στην αισθητική εικόνα του κατοικήσιμου χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με φαντασία και πολύ διάθεση, δημιουργεί μεταλλικά κάγκελα, μεταλλικά στέγαστρα, τραπέζια, εσωτερικά και εξωτερικά κάγκελα, κυκλικές σκάλες και ειδικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ευκαρπία και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.