Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αξιώσεις

1765
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5672/-1598865088.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (+)

3 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΖΑΒΟΥΡΑ, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ 632 00, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner1, banner4
Κατηγορίες:
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Εδώ και χρόνια με απόλυτη επιτυχία μέχρι σήμερα σφραγίζουμε τη γνησιότητα στη σχέση μας με τον πελάτη. Ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας ήταν και παραμένει η εγγύηση που παρέχουμε στον καταναλωτή σεβόμενοι την καλή διατροφή του και ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις του. Στo κρεοπωλείo μας σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να βρίσκουν πάντα στα καταστήματά μας ολόφρεσκο άριστης ποιότητας κρέας.

Με σεβασμό στον καταναλωτή, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και σας παρέχουμε επιλεγμένα κρέατα ελληνικής προέλευσης καθώς και παρασκευάσματα που δημιουργούμε με αγνά υλικά......... Το κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ αναλαμβάνει τροφοδοσίες σε εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία καθώς και εκδηλώσεις όπως γάμος, βάπτιση, στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής. Παράδοση κατ' οίκον. Η αγάπη μας για το αντικείμενο είναι δεδομένη, μια και θα παρατηρήσετε την ποικιλία των εδεσμάτων που παράγουμε, αλλά και τις προσωπικές μας συνταγές που είναι ήδη δοκιμασμένες από εμάς.

Σκοπός μας είναι ο σεβασμός προς το προϊόν μας και τον πελάτη ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να αγοράζετε τα προϊόντα μας. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ Τα προϊόντα μας Κατσικάκι Γάλακτος Ρολά από Κοτόπουλο, Χοιρινό, Μοσχάρι Γύρος Χοιρινός η Ντονέρ Χοιρινή Τηγανιά Χοιρινά η Κοτόπουλο Σουβλάκια Χοιρινά και Χοιρίδια Γάλακτος Φτερούγες Κοτόπουλο Στήθος Κοτόπουλο Σνίτσελ Χοιρινό η Μοσχαρίσιο Μοσχάρια Μπούτια Κοτόπουλο Μπιφτέκια με ανάμικτο κιμά Κεμπάπ Λουκάνικα Κιμάς Με σεβασμό στον καταναλωτή, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και σας παρέχουμε επιλεγμένα κρέατα ελληνικής προέλευσης καθώς και παρασκευάσματα που δημιουργούμε με αγνά υλικά.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.