Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ MERCEDES BENZ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΟΕ Αξιώσεις

1787
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3547/logoafoikourtidis-1546496118.png

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ιστορία

Η ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1972 από τον κ. Κουρτίδη Σταύρο, ως ατομική επιχείρηση με αντικείμενο την επισκευή βαρέων & γεωργικών οχημάτων. Από το 1972 έως το 1980 η επιχείρηση έδρευε επί της οδού Καπετάν Φούφα στη πόλη της Πτολεμαΐδας. Με σταθερή και ανοδική πορεία εδραιώθηκε και καθιερώθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου, αρχικά στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, και αργότερα σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Την περίοδο αυτή ήταν εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής των ανελκυστήρων LANDINI από την Εσκιάδης Α.Ε. όπως επίσης και των ανελκυστήρων και φορτηγών STAYER.
Το 1980 η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. επένδυσε στη περιοχή αναβαθμίζοντας τις εγκαταστάσεις της κατασκευάζοντας κτήριο 1300 τ.μ. στο 2ο χλμ Πτολεμαΐδας-Άρδασσας όπου έγινε και η νέα έδρα της εταιρίας.

Το 1982 η ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. κατάφερε επάξια να κατακτήσει τον τίτλο του εξουσιοδοτημένου επισκευαστή φορτηγών και λεωφορείων Mercedes-Benz υπό τη σκέπη της MBH (Mercedes-Benz Hellas) και αργότερα, το 1996 εξουσιοδοτήθηκε και για επιβατικά και van, αποκτώντας πλέον όλες τις εξουσιοδοτήσεις επισκευών για όλο το φάσμα των οχημάτων Mercedes-Benz. To 2001, σε συγκέντρωση κλασικού αυτοκινήτου, η ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο ανακατασκευής κλασικού αυτοκινήτου ανακατασκευάζοντας πιστά μια Mercedes-Benz 180 του 1955.

Το 2004, οι εγκαταστάσεις της εταιρίας ανακαινίστηκαν εκ νέου, εκσυγχρονίστηκαν με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα, και επεκτάθηκαν φτάνοντας τα 2450 τ.μ. Την ίδια χρονική περίοδο η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. εισήλθε στο κομμάτι των εισαγωγών, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργώντας μια πλούσια γκάμα ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Από το 2005 έως και το 2008 αποκτά πληθώρα πιστοποιήσεων από την MBH (Mercedes Benz Hellas) για τεχνικούς συμβούλους, διαγνώστες και τεχνικούς συστημάτων, οι οποίοι μέχρι και σήμερα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για την σωστή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής οχημάτων Mercedes-Benz.

Το 2006 ο Κουρτίδης Ιωάννης λαμβάνει εκ μέρους της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. το βραβείο “Teach Masters” από την συμμετοχή της σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό διάγνωσης βλαβών φορτηγών οχημάτων. Το 2008 η εταιρία αποκομίζει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, το βραβείο του καλύτερου επισκευαστή “European CSI Award 2008” κατέχοντας τους υψηλότερους δείκτες ικανοποίησης πελατών. Το 2010 στη διοργάνωση «The new oil generation Mercedes-Benz» υπό την αιγίδα της MBH (Mercedes-Benz Hellas) βραβεύετε ο Κουρτίδης Μάκης με το πρώτο βραβείο οδηγού.

Το 2012, έπειτα από τρίμηνη εκπαίδευση στη Στουντγκάρδη της Γερμανίας, ο Κουρτίδης Αναστάσιος αποκτά τα πιστοποιητικά τεχνικού συντήρησης και συστημάτων, και ο Κουρτίδης Ιωάννης πιστοποιείτε στη διάγνωση UNIMOG. Έπειτα από αυτές τις πιστοποίησης η ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. γίνετε επίσημα πλέον, το 2013, εξουσιοδοτημένος επισκευαστής οχημάτων UNIMOG. Από το 2012 μέχρι και το 2017 ο Κουρτίδης Μάκης κατακτά όλες τις πιστοποιήσεις υβριδικών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων Mercedes-Benz.

Η πορεία της ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε. συνεχίζει ανοδικά μέχρι και σήμερα, λαμβάνοντας μέρος σε όλες τις εκπαιδεύσεις και σεμινάρια καταρτίζοντας το προσωπικό της, σύμφωνα με τα πρότυπα της Mercedes-Benz, και παρέχοντας της προηγμένες υπηρεσίες της σε όλη την γκάμα των οχημάτων Mercedes-Benz (επιβατικών, van, φορτηγών και UNIMOG).

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.