Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΑΜΩΤΩΝ CANEPLEX ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ Αξιώσεις

1356
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/______________96_-1614617022.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ (+)

86 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΓΕΡΑΚΑΣ 153 44, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner1
Κατηγορίες:
ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Αυτό μεταφράζεται σε μια σημαντική εμπειρία που εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη εκείνη τεχνογνωσία μέσα από την οποία προκύπτουν οι στοχευμένες λύσεις για τη διαμόρφωση κάθε χώρου, γεγονός που την καθιστά βασικό συνεργάτη καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και απαιτητικών projects.

Η συλλογή της Caneplex Design περιλαμβάνει πλέγματα από ελληνικό καλάμι, μπαμπού, λυγαριά, κλαδιά, φυλλώματα, ιστούς φυσικών υλικών, χειροποίητες πλέξεις, ταπετσαρίες επενδυμένες με τα φυσικά υλικά, εισαγωγής από τις χώρες πηγές τους, σε μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων και τύπων. Τα υλικά εμπλουτίζονται συνεχώς, σε νέες μορφές και τύπους.

Η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, η υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών, το υψηλού επιπέδου consulting, η οικολογική συνείδηση και η ποιότητα σχεδιασμού – κατασκευής συνθέτουν τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία βασίζεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η Caneplex Design με τους συνεργάτες της και τα χαρακτηριστικά εκείνα που σκιαγραφούν το ιδανικό προφίλ μιας εταιρείας με διεθνή δραστηριότητα και συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών της.

Σήμερα η Caneplex Design, επεξεργάζεται, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα επιλογών σε φυσικά δομικά υλικά. Παράλληλα η τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία της εταιρίας μεταφράζεται σε ένα ισχυρό portfolio υλοποίησης πρωτοπόρων projects χαίροντας ισχυρής αποδοχής από την κοινότητα των αρχιτεκτόνων και διακοσμητών. Τα τελευταία χρόνια η Caneplex Design έχει συμβάλει με τα προϊόντα και την τεχνογνωσία της στην υλοποίηση έργων όπως Athens Marriot, Atlantica Group, BlueGr hotels, Caravia beach, Cavo Tagoo, Costa Navarino, Elounda hotels, Epitome Canaves Oia, Four Seasons Astir Palace, Grecotel Hotels & Resorts, Ikos Hotels & Resorts, Mitsis hotels, Nammos group, Sani Hotels, Sbokos hotels, Scorpios beach, Xenos Hotels Olea κ.α.

Η πορεία της εταιρίας, στην αγορά, μέσω των παρεχόμενων υλικών και υπηρεσιών, έχει αναδείξει νέες τάσεις και δημιούργησε αρκετά ερεθίσματα, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στη συνείδηση του κλάδου ως η αξιόπιστη και καινοτόμα επιχείρηση για την προώθηση αποκλειστικά και μόνον φυσικών δομικών υλικών.

 

Ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές

Η σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της CaneplexDesign βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της αλλά και στο πανελλαδικό δίκτυο μακροχρόνιων συνεργατών της. Επιπρόσθετα η εταιρία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, εξασφαλίζοντας έτσι, την όσο το δυνατόν άμεση παράδοση.

 

Ποιότητα και Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα της Caneplex Design είναι επιλεκτικής καλλιέργειας, συγκεκριμένου χρόνου συγκομιδής, φυσικής ξήρανσης και εν θερμώ όπου απαιτείται. Για το καθένα διενεργείται έλεγχος ποιότητας, από κατά τόπους συνεργάτες ενώ υπόκεινται σε φυτοπαθολογικό έλεγχο προ και κατά την εισαγωγή τους. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 / 2015, φορέα BQC.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.