Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΡΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αξιώσεις

917
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/ARETAS-1613483475.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΡΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (+)

31 ΘΥΣΙΑΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 302 00, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner1
Κατηγορίες:
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το γραφείο τελετών ΑΡΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  με έδρα το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ διαθέτει πολυετή εμπειρία και βρίσκεται κοντά σας με συνέπεια, εχεμύθεια και σεβασμό στην απώλεια αγαπημένου σας προσώπου.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της κάθε οικογένειας.

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στο σπίτι ή το νοσοκομείο. Διαθετουμε και ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ.

Αναλαμβάνουμε την τέλεση κηδειών, μνημόσυνα, στεφάνια, στολισμοί εκκλησιών, αποτεφρώσεις νεκρών, καύσεις, εκταφές, επαναπατρισμούς και μεταφορές σορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και στην ΕΥΡΩΠΗ ολη)            
Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων. Πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού κ.λ.π.

Ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά νεκροταφείο και Δήμο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πάρετε μία συνολική προσφορά και τις προτάσεις μας για την τέλεση της κηδείας στο Κοιμητήριο που σας ενδιαφέρει.

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε τα αντίστοιχα μνημόσυνα για την ευρύτερη περιοχή Της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.  Συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζετε να δώσουν το παρόν και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας).

Διεκπεραιώνουμε για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής. Και  αναλαμβανομαι τελετες με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.​
 
Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι τιμές που προσφέρουμε, φέρνουν το γραφείο μας στην πρώτη θέση προτίμησης. Στον ιστότοπό μας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για την οργάνωση μίας κηδείας ή αποτέφρωσης ή επαναπατρισμού αλλα και βέβαια και για την τέλεση των μνημοσύνων.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​ Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.