Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΣ ΡΑΛΛΗ-ΔΟΥΚΑ ΟΕ Αξιώσεις

1032
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/RALLI-1613605207.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΡΑΛΛΗ-ΔΟΥΚΑ ΟΕ (+)

4 ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 811 00, ΛΕΣΒΟΣ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner1
Κατηγορίες:
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Το Γραφείο Τελετών ΡΑΛΛΗ-ΔΟΥΚΑ με έδρα τη ΜΥΤΙΛΗΝΗ απασχολεί έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνοντας οτιδήποτε έχει να κάνει με την νεκρώσιμη τελετή, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και το ανθοστολισμό. Λειτουργώντας πάντα με διακριτικότητα σας διευκολύνει και σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. Υποχρέωσή μας είναι η αφοσίωση στον ανθρώπινο πόνο καθώς και η συνέπειά μας στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης πένθιμης τελετής.
 
Θέλοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, το Γραφείο ΡΑΛΛΗ -ΔΟΥΚΑ είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο διαθέτοντας για την εποχή πολύ προσιτές τιμές. Η τελετή της ταφής αποτελεί μία ιδιαίτερη διαδικασία η οποία θα μείνει αναλλοίωτη στη μνήμη της οικογένειας και των φίλων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την οργάνωση της κηδείας του αγαπημένου σας προσώπου, σεβόμενοι την κάθε σας θρησκευτική, αισθητική και οικονομική ανάγκη.
 
  • Αναλαμβάνουμε τη φροντίδα και μεταφορά του αγαπημένου σας προσώπου σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας η του Εξωτερικου.
  • Διεκπεραιώνουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ταφή
  • Προγραμματίζουμε την τελετή σε Ιερούς Ναούς
  • Φροντίζουμε για τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και τα στέφανα
  • Τοιχοκολλούμε τα αγγελτήρια προγράμματα
  • Ερχόμαστε σε επαφή με τις καφετέρειες - καφενεία της προτίμησης σας για τον καφέ.
 
Η τελετή της ταφής αποτελεί μία ιδιαίτερη διαδικασία η οποία θα μείνει αναλλοίωτη στη μνήμη της οικογένειας και των φίλων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γραφείο τελετών ΡΑΛΛΗ-ΔΟΥΚΑ αναλαμβάνει την οργάνωση της κηδείας του αγαπημένου σας προσώπου, σεβόμενοι την κάθε σας θρησκευτική, αισθητική και οικονομική ανάγκη.
 
 
Μνημόσυνο
 
Τα μνημόσυνα που τελούνται είναι αυτά των 3 ημερών, των 9 ημερών, των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων. Στο γραφείο μας, κατανοώντας απόλυτα τη σημασία του μνημοσύνου για την οικογένεια, ακολουθούμε πιστά τα ήθη και τα έθιμα που αρμόζουν οργανώνοντας μία λιτή αλλά πλήρως οργανωμένη τελετή σε λογικές τιμές συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.
Αναλαμβάνουμε και αποτεφρώσεις, καύσεις σορών στο εξωτερικό καθώς και εκταφές νεκρών.
 
Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Σας ευχαριστούμε για την πολυετη εμπιστοσύνη σας.
Τηλέφωνο 2:
2251048687

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.